Ads 468x60px

Pages

Sárgabarackkrém gyümölcsdarabokkal

2479.

HOZZÁVALÓK:
15 dkg szárított sárgabarack,
8 dkg mogyoró,
15 dkg Mascarpone,
két evőkanál citromlé,
60 dkg friss füge és szőlő,
20 dkg tejszín.

ELKÉSZÍTÉS:
Áztassuk be éjjelre a szárított sárgabarackot 3 dl vízbe. A mogyorót aprítsuk fel, pirítsuk meg, és egy evőkanálnyit tegyünk félre belőle, a többit a sárgabarackkal, az áztatólevével és a sajttal turmixoljuk össze, majd tegyük hűtőbe. A szőlőt mossuk meg, szemezzük le, a fügét pedig hosszában negyedeljük. A tejszínt verjük fel, óvatosan forgassuk a krémbe, és terítsük egy lapos tálba. A tetejére rendezzük a gyümölcsdarabokat, és szórjuk meg a maradék mogyoróval.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése