2649.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg liszt,
25 dkg burgonya,
12 dkg zsír,
12 dkg porcukor,
1 tojás,
1 csomag sütőpor,
1/2 csomag vaníliáscukor,
gyümölcsíz,
vaníliás porcukor.
ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a lisztet, és a főtt áttört burgonyát a zsírral, a porcukorral, az egész tojással, a sütőporral és a vaníliás cukorral. Nyomkodjuk a felét egyenletesen a tepsi aljára, kenjük meg az ízlés szerint választott gyümölcsízzel félujjnyi vastagon és a tészta másik részét ráhelyezve, villával szurkáljuk meg. Forró sütőben süssük. Sütés után vágjuk négyzetes darabokra és vaníliás cukorral kevert porcukorral bőven szórjuk meg.
25 dkg liszt,
25 dkg burgonya,
12 dkg zsír,
12 dkg porcukor,
1 tojás,
1 csomag sütőpor,
1/2 csomag vaníliáscukor,
gyümölcsíz,
vaníliás porcukor.
Gyúrjuk össze a lisztet, és a főtt áttört burgonyát a zsírral, a porcukorral, az egész tojással, a sütőporral és a vaníliás cukorral. Nyomkodjuk a felét egyenletesen a tepsi aljára, kenjük meg az ízlés szerint választott gyümölcsízzel félujjnyi vastagon és a tészta másik részét ráhelyezve, villával szurkáljuk meg. Forró sütőben süssük. Sütés után vágjuk négyzetes darabokra és vaníliás cukorral kevert porcukorral bőven szórjuk meg.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése