Ads 468x60px

Pages

Csillagos ég

 2641.

HOZZÁVALÓK:
2 evőkanál porcukor,
2 dl tejszín,
1 csomag vaníliáscukor,
1/2 teáskanál őrölt fahéj,
1/4 doboz sztracsatella-, mogyoró- és karamellfagylalt.
 
ELKÉSZÍTÉS:
Négy nagy tányért szitakanál segítségével szórjunk be porcukorral. A tejszínt verjük kemény habbá, közben szitáljuk bele a vaníliáscukrot és a fahéjat. Szedjük csillagcsőrös habzsákba. A fagylaltot vágjuk kb. 1,5-2 cm vastag szeletekre, és különböző nagyságú csillagmintás kiszúróval szaggassunk belőle csillagokat. Rakjuk tányérra, köré nyomjunk fahéjas tejszínhabrózsákat, és cukorgyönggyel szórjuk meg. Azonnal tálaljuk.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése