Ads 468x60px

Pages

Korongtorta

1029.
Vilonya László receptje
HOZZÁVALÓK:
2 tojás,
7 tojássárgája,
13 dkg cukor,
1 dkg vaníliáscukor,
14 dkg liszt,
2 dkg vaníliás krémpudingpor,
a töltelékhez:
30 dkg baracklekvár,
10 dkg darált dió,
1/2 citrom leve.

ELKÉSZÍTÉS:
Verjük fel a tojásokat a cukorral, és a vaníliáscukorral. Ezután keverjük hozzá a lisztet, és a pudingport. Az egészet töltsük nyomózsákba, és készítsünk kis halmokat. 10 perces előmelegítés után, forró sütőben süssük. A formája lehet korong alakú, vagy ovális, de egész tepsinyi lapot is készíthetünk belőle. Állítsuk össze a tölteléket, és tegyük két korong közé. A tetejét díszítsük csokoládéval, vagy porcukorral.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése