1215.

HOZZÁVALÓK:
1/2 kg cukor,
ízesítéshez:
vanília, csokoládé, rum, citrom, narancs, stb.

ELKÉSZÍTÉS:
Mártsuk vízbe a cukrot, és főzzük lassan, amíg sűrűsödni kezd. Adjunk hozzá ízlés szerint választott ízesítést: vanília, rum, csokoládé, citrom, narancs, lehet gyakorlatilag bármi, amit szeretünk és a cukros vízben el tudjuk kavarni. Citrom és narancs esetén ledörzsölhetjük a gyümölcsön a cukrot, de ízesíthetjük egyszerűen citrom-, vagy narancslével is. Ha kicsit fel szeretnénk dobni ételfestékkel is színezhetjük. Márványlapon próbáljuk meg, hogy eléggé megfőtt-e? Cseppentsünk néhány cseppet, és ha fakanállal dörzsölve csiszog és keményszik, akkor jó. Ezután öntsük át porcelántálba, és fakanállal dörzsöljük gyorsan, miközben hűl, és akkor simítsuk el. Félig hűlten daraboljuk kockákra.
Add a Startlaphoz
Címkék: | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése