2197.
HOZZÁVALÓK:
a tésztához:
25 dkg liszt,
10 dkg cukor,
8 dkg
margarin,
1 tojás,
1 kávéskanál
szalalkáli,
1 evőkanál
kakaó,
a krémhez:
25 dkg cukor,
25 dkg
margarin,
4 dl tej,
5 evőkanál
liszt,
1/2 dl rum,
babapiskóta.
ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk
össze a tészta hozzávalóit, és forró sütőben kb. 10 perc alatt süssünk belőle 2
lapot. A krémhez keverjük habosra a cukrot a margarinnal. Főzzük sűrűre a tejet
a liszttel, majd keverjük össze a margarinnal, és ízesítsük a rummal. Kenjük az
alsó tésztalapra a krém felét, rakjunk rá egy sor babapiskótát, majd a krém
másik felét, végül a másik tésztalapot. Hagyjuk állni 1 napig, hogy jól
összeérjen.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése