2197.

HOZZÁVALÓK:
a tésztához:
25 dkg liszt,
10 dkg cukor,
8 dkg margarin,
1 tojás,
1 kávéskanál szalalkáli,
1 evőkanál kakaó,
a krémhez:
25 dkg cukor,
25 dkg margarin,
4 dl tej,
5 evőkanál liszt,
1/2 dl rum,
babapiskóta.

ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk össze a tészta hozzávalóit, és forró sütőben kb. 10 perc alatt süssünk belőle 2 lapot. A krémhez keverjük habosra a cukrot a margarinnal. Főzzük sűrűre a tejet a liszttel, majd keverjük össze a margarinnal, és ízesítsük a rummal. Kenjük az alsó tésztalapra a krém felét, rakjunk rá egy sor babapiskótát, majd a krém másik felét, végül a másik tésztalapot. Hagyjuk állni 1 napig, hogy jól összeérjen.

Add a Startlaphoz
0 Responses

Megjegyzés küldése