Ads 468x60px

Pages

Adventi fagylaltkoszorú

2282.

HOZZÁVALÓK:
16 szem egész mandula,
2 dl tejszín,
1 evőkanál szilvalekvár,
1/2 mokkáskanál őrölt fahéj,
16 kis gombóc cappuccino fagylalt,
16 dkg karácsonyi aprósütemény.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a szilvalekvárt a fahéjjal, és forgassuk bele a felvert tejszínhabba. Töltsük a masszát csillagcsőrös habzsákba és négy tányérra - az adventi koszorúhoz hasonlóan – nyomjunk egy-egy nagy kört. A habra, mint nagy gyertyát, ültessük rá a fagylaltgombócokat. Mindegyikbe, mint a gyertyaláng, szúrjunk egy-egy szem mandulát. A koszorúnkat aprósüteményekkel díszítsük. Azonnal tálaljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése