Ads 468x60px

Pages

Cappuccino szelet

2441.

HOZZÁVALÓK:
6 tojás,
30 dkg porcukor,
19 dkg liszt,
1,5 evőkanál kakaó,
1/2 csomag sütőpor,
a krémhez:
1/2 l tej,
2 csomag tejszínes puding,
25 dkg porcukor,
25 dkg margarin,
2 csomag vaníliáscukor,
2 evőkanál kakaó,
a mázhoz:
2 evőkanál cukor,
2 evőkanál kakaó,
kevés tej,
8 dkg margarin.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a tojások sárgáját a porcukorral, 6 evőkanál meleg vízzel, a liszttel, a kakaóval, és a sütőporral. Adjuk hozzá a tojások keményre vert habját. A krém elkészítéséhez főzzük fel a tejet a tejszínes pudinggal, majd hűtsük ki. Keverjük habosra a porcukrot a margarinnal és a vaníliáscukorral, majd adjuk hozzá a kihűlt krémet. Tegyük a massza feléhez a 2 evőkanál kakaót. A barna tésztára kenjük a sárga krémet, majd a barna krémet, végül csokimázt öntsünk rá. A mázhoz főzzük fel a cukrot a kakaóval pici tejben, és adjuk hozzá a margarint.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése