2434.
HOZZÁVALÓK:
1 főzés nélküli csokoládés
pudingpor,
2 narancs,
5 dl tej,
1 púpozott evőkanál kakaópor,
2 dl tejszín,
8-10 dkg cukor,
1 mokkáskanál nescafé.
ELKÉSZÍTÉS:
Reszeljük le a megmosott narancs
sárga héját, majd 1 dl tejbe téve forraljuk fel és főzzük 5 percig. Ezután a
tejet szűrjük át és keverjük hozzá a többihez. Tegyük egy mély keverőtálba a
pudingport, a cukrot, a kakaóport és a nescafét, majd 2 dl tejjel keverjük simára.
Ezután öntsük hozzá a többi tejet, és addig keverjük, amíg sűrű krém nem válik
belőle. Ezután a tejszínből verjünk kemény habot, és óvatosan forgassuk bele a
pudingba. Osszuk poharakba, nyomkodjuk bele a kis kockákra vágott narancshúst,
tetszés szerint díszítsük és hidegen kínáljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése