Ads 468x60px

Pages

Narancsos csokoládékrém

2434.

HOZZÁVALÓK:
1 főzés nélküli csokoládés pudingpor,
2 narancs,
5 dl tej,
1 púpozott evőkanál kakaópor,
2 dl tejszín,
8-10 dkg cukor,
1 mokkáskanál nescafé.

ELKÉSZÍTÉS:
Reszeljük le a megmosott narancs sárga héját, majd 1 dl tejbe téve forraljuk fel és főzzük 5 percig. Ezután a tejet szűrjük át és keverjük hozzá a többihez. Tegyük egy mély keverőtálba a pudingport, a cukrot, a kakaóport és a nescafét, majd 2 dl tejjel keverjük simára. Ezután öntsük hozzá a többi tejet, és addig keverjük, amíg sűrű krém nem válik belőle. Ezután a tejszínből verjünk kemény habot, és óvatosan forgassuk bele a pudingba. Osszuk poharakba, nyomkodjuk bele a kis kockákra vágott narancshúst, tetszés szerint díszítsük és hidegen kínáljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése