1280.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg liszt,
6 tojás,
10 dkg cukor,
a krémh ez:
5 dkg őrölt mogyoró,
1-2 tojássárgája,
10 dkg cukor,
5 dkg vaj.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjünk simára 5 dkg lisztet a
tojássárgákkal, és 2-3 evőkanál vízzel. Adjuk h ozzá
a tojásfeh érjék h abját,
a cukrot, és a maradék lisztet. Nyomózsákból nyomjunk kis h almokat
egy tepsibe tett feh ér papírra, és forró
sütőben süssük meg. Miután kih űlt, vegyük le
őket a papírról, és kettesével ragasszuk össze mogyorókrémmel. A mogyorókrém
elkészítéséh ez gőz fölött dolgozzuk össze az
őrölt mogyorót, a tojássárgákat, a cukrot, és a vajat. Ízlés szerint az egészet
bevonh atjuk feh ér
cukormázzal.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése