Ads 468x60px

Pages

Normandcsók

2461.

HOZZÁVALÓK:
35 dkg liszt,
1 dl tejföl,
15 dkg cukor,
15 dkg zsír,
2 evőkanál kakaópor,
10 dkg cukrozott narancshéj,
2 tojás,
1 csomag sütőpor,
1/2 csomag vaníliáscukor,
vaj,
főzőcsokoládé.

ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a lisztet a tejföllel, a cukorral, a zsírral, a kakaóporral, a vagdalt, cukrozott narancshéjjal, a tojásokkal, a sütőporral, és vaníliáscukorral. Dolgozzuk ki a tésztát kevés liszt hozzászórásával közepes keménységűvé, formáljunk belőlük kis golyócskákat, melyeket ujjainkkal kétoldalt nyújtsunk meg, hosszú-kásra. Vajazott, lisztezett tepsiben süssük át alaposan, és kihűlés után fehér lapra szorosan egymás mellé rakva, kevés vajjal kevert főzőcsokoládéval, papírtölcsér segítségével keresztben csurgassunk rájuk vékony csíkozást.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése