Ads 468x60px

Pages

Csinn-bumm szelet

 2720.

Surányi István cukrászmester receptje

HOZZÁVALÓK:
a piskótatésztához:
6 tojás,
18 dkg cukor,
18 dkg liszt,
a krémhez:
25 dkg margarin,
25 dkg porcukor,
4 dkg kakaópor,
a habhoz:
8 tojásfehérje,
25 dkg porcukor.
 
ELKÉSZÍTÉS:
Készítsünk a hat tojásból piskótát, amelynek fele kakaós, fele "fehér" piskóta. A margarinból, a porcukorból és a kakaóból készítsük el a krémet, amellyel töltsük meg a lapokat. A tojásfehérjéből és a porcukorból verjünk kemény habot, és tegyük a betöltött lapok tetejére. A hab, sütést nem igényel. A hab tetejét kakaóval hintsük meg. Felszeletelés után azonnal tálalható.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése