2723.
HOZZÁVALÓK:
20 dkg túró,
2 tojás,
6 dkg cukor,
25 dkg margarin,
20 dkg liszt,
5 dkg mazsola,
1/2 dkg só,
6 dkg vaj,
fahéjas porcukor.
ELKÉSZÍTÉS:
Adjuk a túróhoz a tojást, a cukrot, és a margarint, majd keverjük habosra. Keverjük hozzá a lisztet, a mazsolát és az ízesítő anyagokat, majd dolgozzuk össze alaposan. Formázzunk belőle kis rudakat, és bő, forró zsírban süssük ki. Tálaláskor fahéjas porcukorral hintsük meg.
20 dkg túró,
2 tojás,
6 dkg cukor,
25 dkg margarin,
20 dkg liszt,
5 dkg mazsola,
1/2 dkg só,
6 dkg vaj,
fahéjas porcukor.
Adjuk a túróhoz a tojást, a cukrot, és a margarint, majd keverjük habosra. Keverjük hozzá a lisztet, a mazsolát és az ízesítő anyagokat, majd dolgozzuk össze alaposan. Formázzunk belőle kis rudakat, és bő, forró zsírban süssük ki. Tálaláskor fahéjas porcukorral hintsük meg.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése