2721.
HOZZÁVALÓK:
1/2 kg szilva,
dió, vagy mandula gerezdek,
2 tojásfehérje,
2 evőkanál cukor,
2 szelet csokoládé.
ELKÉSZÍTÉS:
Magozzuk ki a szilvát, a mag helyére pedig tegyünk egy fél diót vagy hámozott mandulát. Verjünk habot a tojásfehérjékből, keverjük el a porcukorral, és reszeljük bele a csokoládét. A szilvát rakjuk vajjal kikent tűzálló tálba, öntsük rá a csokoládés habot, és a sütőben addig süssük, amíg a hab átsül.
1/2 kg szilva,
dió, vagy mandula gerezdek,
2 tojásfehérje,
2 evőkanál cukor,
2 szelet csokoládé.
Magozzuk ki a szilvát, a mag helyére pedig tegyünk egy fél diót vagy hámozott mandulát. Verjünk habot a tojásfehérjékből, keverjük el a porcukorral, és reszeljük bele a csokoládét. A szilvát rakjuk vajjal kikent tűzálló tálba, öntsük rá a csokoládés habot, és a sütőben addig süssük, amíg a hab átsül.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése