1203.

HOZZÁVALÓK:
1,5 l liszt,
1/2 l cukor,
1/2 l zsír,
tejföl,
baracklekvár,
a bevonáshoz:
3 tojássárgája,
15 dkg cukor,
fekete szőlő.

ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a lisztet a cukorral, a zsírral, és annyi tejföllel, amennyivel jól össze lehet állítani. Süssük meg a tésztát papíron 3 részben, ujjnyi vastagon a lemez fordított részén. Miután kisültek, rakjuk a lapokat baracklekvárral megkenve egymás tetejére. Keverjük habosra a tojássárgákat a cukorral, és vonjuk be vele a tészta tetejét. Hintsük meg fekete szőlővel. Tegyük sütőbe addig, amíg megszikkad, és melegen daraboljuk fel kockákra.
Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése