1200.
HOZZÁVALÓK:
6 tojás,
6 evőkanál cukor,
6 evőkanál liszt,
a töltelékh ez:
5 tojás,
15 dkg cukor,
2 evőkanál rum,
5 szelet csokoládé,
3 lap zselatin,
15 dkg vaj,
vaníliáscukor,
tejszính ab.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük ki a tojássárgákat a
cukorral, a liszttel, és a tojások keményre vert h abjával.
Terítsük a masszát ujjnyi vastagon sütőlemezre, és süssük meg. Miután kih űlt,
vágjunk ki belőle egy kerek lapot, a többit pedig vágjuk h osszúkás
darabokra, melyekkel majd a tortaforma oldalát kibélelh etjük.
A töltelékh ez keverjük ki a tojássárgákat a
cukorral, majd adjuk h ozzá a rumot, a megpuh ított
csokoládékat, az olvasztott zselatint, a tojásfeh érjék
keményre vert h abját, és a h abosra
kevert vajat. Öntsük a krémet a tortaforma közepébe, h a
a krém kifagyott, vegyük ki a formából egy tálra. Tálaláskor töltsük tele
vaníliás tejszính abbal.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése