Ads 468x60px

Pages

Kakaós kávétorta

2367.

HOZZÁVALÓK:
1 kész piskótatorta,
a krémhez:
2 tojás,
25 dkg porcukor,
4 kávéskanál kakaó,
4 kávéskanál neszkávé,
1 csomag vaníliáscukor,
25 dkg vaj,
2 evőkanál rum.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük el a tojást a porcukorral, és állandó kevergetés közben tegyük fel főni. Amikor a cukor elolvadt, adjuk hozzá a kakaót és a neszkávét. Miután egyet forrt, vegyük le a tűzről, szórjuk bele a vaníliáscukrot, és addig kevergessük, míg langyosra hűl. Keverjük bele a vajat meg a rumot, és hűtőszekrényben hűtsük le. Vágjuk a piskótát három lapra, töltsük meg a krémmel, az oldalát és a tetejét is vonjuk be, és tegyük hideg helyre. Tálalás előtt tejszínhabrózsákkal díszíthetjük.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése