2512.
HOZZÁVALÓK:
16,5 dkg teljes kiőrlésű
tönkölyliszt,
16,5 dkg teljes kiőrlésű
rozsliszt,
33 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt,
1 teáskanál só,
1 púpos teáskanál szódabikarbóna,
4 dl víz,
4,5 evőkanál olaj,
3 evőkanál mag (napraforgómag,
tökmag, szezámmag ízlés szerint)
5 evőkanál zabpehely,
1 evőkanál útifűmaghéj.
ELKÉSZÍTÉS:
Áztassuk be néhány percre a
zabpelyhet és az útifűmaghéjat 1,5 deci vízben. Keverjük össze a hozzávalókat a
kenyérsütő gép sütőedényében. Válasszunk olyan programot, amelyik kever és süt,
de nem keleszt. A nekünk bevált program sütési ideje 2 óra 8 perc.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése