794.
HOZZÁVALÓK:
10 dkg cukor,
4 tojás,
1 csomag vaníliáscukor,
4 dkg vaj,
12 dkg őrölt mandula,
1 tábla főzőcsokoládé,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
1/2 csomag sütőpor.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a cukrot a tojássárgákkal, a vaníliáscukorral, és a vajjal. Alapos kidolgozás után adjuk hozzá az őrölt mandulát, a meglágyított csokoládét, a zsemlemorzsát, a sütőport, és végül a tojások keményre vert habját. Tegyük tepsibe, és előmelegített sütőben, közepes tűzön süssük. Miután kihűlt, vonjuk be cukros csokoládémázzal.
10 dkg cukor,
4 tojás,
1 csomag vaníliáscukor,
4 dkg vaj,
12 dkg őrölt mandula,
1 tábla főzőcsokoládé,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
1/2 csomag sütőpor.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a cukrot a tojássárgákkal, a vaníliáscukorral, és a vajjal. Alapos kidolgozás után adjuk hozzá az őrölt mandulát, a meglágyított csokoládét, a zsemlemorzsát, a sütőport, és végül a tojások keményre vert habját. Tegyük tepsibe, és előmelegített sütőben, közepes tűzön süssük. Miután kihűlt, vonjuk be cukros csokoládémázzal.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése