795.
HOZZÁVALÓK:
50 dkg liszt,
25 dkg zsír,
1 tojás,
20 dkg porcukor,
1 csomag sütőpor,
5 cl rum,
1 dkg őrölt fahéj,
1 csomag vaníliáscukor,
csipetnyi só,
tejföl.
ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a lisztet a zsírral, a tojással, a porcukorral, a sütőporral, a rummal, a fahéjjal, a vaníliáscukorral, a sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz. Tegyük nagyobb részét kizsírozott tepsibe, kenjük meg ízlés szerint választott lekvárral, a maradék tésztával rácsozzuk be, és közepes tűzön süssük. Tálalás előtt szórjuk meg vaníliáscukorral.
50 dkg liszt,
25 dkg zsír,
1 tojás,
20 dkg porcukor,
1 csomag sütőpor,
5 cl rum,
1 dkg őrölt fahéj,
1 csomag vaníliáscukor,
csipetnyi só,
tejföl.
ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a lisztet a zsírral, a tojással, a porcukorral, a sütőporral, a rummal, a fahéjjal, a vaníliáscukorral, a sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz. Tegyük nagyobb részét kizsírozott tepsibe, kenjük meg ízlés szerint választott lekvárral, a maradék tésztával rácsozzuk be, és közepes tűzön süssük. Tálalás előtt szórjuk meg vaníliáscukorral.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése