Ads 468x60px

Pages

Datolya pestomártással

2130.
HOZZÁVALÓK:
2 csomó friss bazsalikom,
2-3 fokhagymagerezd,
50 fenyőmandula,
7,5 dkg őrölt mandula,
4 dkg reszelt pecorino (kemény juhsajt),
4 dkg reszelt parmezán,
150 ml olívaolaj,
só,
fekete bors,
25 dkg mascarpone sajt,
24 datolya,
12 hámozott mandula.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a fokhagymát a bazsalikom levelekkel, a fenyőmandulával, a mandulával, a pecorinóval és a parmezán sajttal, majd az olívaolajjal együtt mixeljük össze. Ízesítsük sóval és borssal. A mascarponét nyomkodjuk szét, és keverjük össze 2 evőkanál pestóval. Magozzuk ki a datolyát, és mindegyikbe rakjunk bele egy hosszában megfelezett mandulát, öntsük rá a krémet és tálaljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése