2130.
HOZZÁVALÓK:
2 csomó friss
bazsalikom,
2-3
fokhagymagerezd,
50
fenyőmandula,
7,5 dkg őrölt
mandula,
4 dkg reszelt
pecorino (kemény juhsajt),
4 dkg reszelt
parmezán,
150 ml
olívaolaj,
só,
fekete bors,
25 dkg
mascarpone sajt,
24 datolya,
12 hámozott
mandula.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze
a fokhagymát a bazsalikom levelekkel, a fenyőmandulával, a mandulával, a pecorinóval
és a parmezán sajttal, majd az olívaolajjal együtt mixeljük össze. Ízesítsük sóval
és borssal. A mascarponét nyomkodjuk szét, és keverjük össze 2 evőkanál pestóval.
Magozzuk ki a datolyát, és mindegyikbe rakjunk bele egy hosszában megfelezett
mandulát, öntsük rá a krémet és tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése