Ads 468x60px

Pages

Méhkas

824.
HOZZÁVALÓK:
1 tojás,
25 dkg porcukor,
25 dkg darált dió,
1 citrom,
2 evőkanál kakaó,
25 dkg keksz,
5 cl kaszinórum,
1-2 csomag terefere linzer,
a töltelékhez:
20 dkg vaj,
20 dkg porcukor,
1 csomag vaníliáscukor,
5 cl kaszinórum.

ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze alaposan a tojást, a porcukrot, a diót, a kakaót, és a citrom lereszelt héját, valamint levét. Törjük össze a kekszet, ízesítsük a rummal, és gyúrjuk össze az előzőek szerint elkészített masszával.
Keverjük habosra a vajat a rummal, a porcukorral, és a vaníliáscukorral. Kenjük meg a terefere linzerkarikákat a krémmel. Egy méhkas alakú formát (ha nem rendelkezünk ilyennel egy kis pohár is megteszi) mártsunk porcukorba, tömjük meg masszával, és fordítsuk rá a krémre.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése