828.
HOZZÁVALÓK:
15 dkg vaj,
15 dkg cukor,
8 tojássárgája,
2 tojásfehérje,
20 dkg liszt,
1/2 citrom lereszelt héja,
lekvár,
csokoládékrém,
csokoládé fondant.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a vajat a cukorral. Adjuk hozzá egyenként a tojássárgákat, ügyelve arra, hogy mindig az előző tojássárgájával jól elkeverjük. Ezután szitájuk bele a lisztet, adjuk hozzá a citromhéját, és végül 2 tojás habját. Formázzunk a tésztából nyomózsákkal apró halmokat. Egyenletes, közepes tűzön süssük világos rózsaszínűre. Ízlés szerint választott lekvárral, vagy csokoládékrémmel ragasszuk össze őket, és csokoládés fondant-nal vonjuk be.
Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése