484.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg zabpehely,
25 dkg zabpehely,
5 dkg mazsola,
5 dkg vaj,
4 evőkanál méz,
4 evőkanál sárgabaracklekvár,
1 dl tej,
5 dkg kókuszreszelék,
5 dkg tortadara,
1 evőkanál kakaópor.
ELKÉSZÍTÉS:
Egy mély tálban összekeverjük a zabpelyhet a mazsolával, a kakaóporral, és a meglangyosított mézzel. Hozzáadjuk a lekvárt, és az olvasztott vajat, meglocsoljuk a felforrósított tejjel, alaposan összedolgozzuk, majd lefedjük, és pár órára hűtőszekrénybe tesszük. A masszából diónyi golyókat formálunk, a golyók felét tortadarában, a másik felét kókuszreszelékben forgatjuk meg, majd egyenként mignonpapírba rakjuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése