25.
HOZZÁVALÓK:
1 csomag gesztenyemassza,
10 dkg cukor,
2 evőkanál kakaó,
5 dkg vaj.
ELKÉSZÍTÉS:
A cukorból és fél dl vízből főzzünk szirupot. Miután elolvadt, hozzáadjuk a vajat, belekeverjük a kakaót, ha besűrűsödött levesszük a tűzről. Mikor kihűlt belemártogatjuk a gesztenyemasszából formált szíveket.
1 csomag gesztenyemassza,
10 dkg cukor,
2 evőkanál kakaó,
5 dkg vaj.
ELKÉSZÍTÉS:
A cukorból és fél dl vízből főzzünk szirupot. Miután elolvadt, hozzáadjuk a vajat, belekeverjük a kakaót, ha besűrűsödött levesszük a tűzről. Mikor kihűlt belemártogatjuk a gesztenyemasszából formált szíveket.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése