20.
HOZZÁVALÓK:
20 dkg kókuszreszelék,
2 tojásfehérje,
15 dkg cukor,
1 evőkanál citromlé,
18 db kb. 5 cm átmérőjű ostya.
ELKÉSZÍTÉS:
A tojásfehérjét tálba öntjük, és nagyon kemény habbá verjük. Kis adagokban beleszórjuk a cukrot és belecsorgatjuk a citromlevet, azután addig keverjük, amíg a cukor teljesen feloldódik. Ekkor habverő segítségével óvatosan hozzávegyítjük a kókuszreszeléket. Az ostyalapokat sütőlemezre helyezzük, és mindegyikre 1-2 kanál kókuszos krémet halmozunk. Előmelegített sütőbe toljuk, és 150 fokon 30-35 percig sütjük. A sütőrácson hagyjuk kihűlni.
20 dkg kókuszreszelék,
2 tojásfehérje,
15 dkg cukor,
1 evőkanál citromlé,
18 db kb. 5 cm átmérőjű ostya.
ELKÉSZÍTÉS:
A tojásfehérjét tálba öntjük, és nagyon kemény habbá verjük. Kis adagokban beleszórjuk a cukrot és belecsorgatjuk a citromlevet, azután addig keverjük, amíg a cukor teljesen feloldódik. Ekkor habverő segítségével óvatosan hozzávegyítjük a kókuszreszeléket. Az ostyalapokat sütőlemezre helyezzük, és mindegyikre 1-2 kanál kókuszos krémet halmozunk. Előmelegített sütőbe toljuk, és 150 fokon 30-35 percig sütjük. A sütőrácson hagyjuk kihűlni.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése