13.
HOZZÁVALÓK:
1 citrom,
15 dkg margarin,
10 dkg por alakú édesítőszer,
2-3 csepp vanília aroma,
35 dkg liszt,
fél l tej,
sütőpapír.
ELKÉSZÍTÉS:
A citromot alaposan megmossuk, szárazra töröljük, héját lereszeljük. A sütőtepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A margarint habosra keverjük az édesítővel, a citromhéjával és a vaníliaaromával. A lisztet kis adagokban a tejbe öntjük, majd a margarinos krémhez adjuk. A tésztát csillagcsőrös habzsákba töltjük, és kedvünk szerinti mintákat nyomunk a sütőpapírra. Kb. 12 perc alatt világosbarnára sütjük.
1 citrom,
15 dkg margarin,
10 dkg por alakú édesítőszer,
2-3 csepp vanília aroma,
35 dkg liszt,
fél l tej,
sütőpapír.
ELKÉSZÍTÉS:
A citromot alaposan megmossuk, szárazra töröljük, héját lereszeljük. A sütőtepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A margarint habosra keverjük az édesítővel, a citromhéjával és a vaníliaaromával. A lisztet kis adagokban a tejbe öntjük, majd a margarinos krémhez adjuk. A tésztát csillagcsőrös habzsákba töltjük, és kedvünk szerinti mintákat nyomunk a sütőpapírra. Kb. 12 perc alatt világosbarnára sütjük.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése