32.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg főtt, tört burgonya,
25 dkg porcukor,
25 dkg kókuszreszelék,
2 evőkanál kakaó,
2 evőkanál citromlé,
1/4 csomag mazsola.

ELKÉSZÍTÉS:
A mazsolát megmossuk, meleg vízben áztatjuk, leszűrjük, majd leitatjuk róla a nedvességet. A burgonyát héjában főzzük meg, tisztítás után törjük meg. A kihűlt, áttört burgonyát alaposan összegyúrjuk porcukorral és kókuszreszelékkel, közben kakaóval és citromlével ízesítjük. Ebből a masszából golyókat formálunk, és mindegyik közepébe 1-2 szem mazsolát teszünk. Kókuszreszelékben megforgatjuk, és tálalásig hűtőben tartjuk. Ízesíthetjük rummal, rumaromával, a közepébe tehetünk rumos meggyet.
Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése