472.
HOZZÁVALÓK:
5 dkg kakaó,
5 dkg kakaó,
15 dkg liszt,
15 dkg vaj,
8 dkg + 3 kanál cukor,
8 dkg mogyoró,
8 dkg mandula,
3 tojás,
1 csomag vaníliáscukor.
ELKÉSZÍTÉS:
5 dkg kakaót, 15 dkg lisztet, 15 dkg vajat, 8 dkg cukrot, 8 dkg mogyorót, 8 dkg darált mandulát és 3 tojásfehérjét összegyúrunk. Vékonyra kinyújtjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Kikent tepsire 3 cm távolságra elhelyezzük és gyenge tűznél megsütjük. A 3 tojássárgáját, 3 kanál cukorral, 1 csomag vaníliáscukorral sűrűre keverünk, majd minden csók közepére teszünk belőle egy keveset és megszárítjuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése