464.
HOZZÁVALÓK:
80 dkg liszt,
25 dkg margarin,
1 késhegynyi szódabikarbóna,
1 dl tejföl,
1 csomag sütőpor,
2 db tojássárgája,
2 db egész tojás,
30 dkg cukor,
a töltelékhez:
20 dkg vaj,
1/2 dl rum,
25 dkg porcukor,
8 dkg darált dió,
2 dkg kakaó,
a mázhoz:
2 tojás fehérje,
őszibarack aroma.

ELKÉSZÍTÉS:
A hozzávalókat összegyúrni és a gombócokat sütőlemezen megsütni. Kihűlés után a lapos oldalát kivágni és töltelékkel kettőt összeragasztani. A töltelék elkészítésénél a hozzávalók összeöntését követően keverjük simára. A mázhoz a tojásfehérjét és őszibarack aromát összekeverni, bekenni a barackot, majd kristálycukorba megforgatni.
Add a Startlaphoz
Címkék: | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése