Ads 468x60px

Pages

Puncs szelet

755.
HOZZÁVALÓK:
a tésztához:
6 tojás,
21 dkg cukor,
3 csomag puncs puding,
1 csomag vaníliáscukor,
sütőpor,
a krémhez és a habhoz:
38 dkg cukor,
20 dkg margarin,
3 tojás,
rum,
csokoládéreszelék.

ELKÉSZÍTÉS: 6 tojásfehérjét verjünk kemény habbá 21 dkg cukorral, majd adjuk hozzá a 6 tojássárgáját és keverjük el alaposan. Keverjünk hozzá 3 csomag puncsos pudingport, 1 csomag vaníliáscukrot, és egy kevés sütőport. Kizsírozott, kilisztezett tepsiben süssük úgy, mint a piskótát.
A krém elkészítéséhez keverjünk habosra 20 dkg cukrot, 20 dkg margarinnal, és 3 tojássárgájával. Ezután adjunk hozzá egy pici rumot. Az így elkészített krémmel töltsük meg a tésztát.
Verjünk fel gőz fölött kemény habbá 3 tojásfehérjét, 18 dkg cukorral. Ezt a habot kenjük rá a krémre, és szórjunk rá csokoládéreszeléket.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése