Ads 468x60px

Pages

Rumos krémes

630.
HOZZÁVALÓK:
a tésztához:
2 púpozott evőkanál kakaó,
10 dkg porcukor,
6 dkg margarin,
20 dkg liszt,
1 tojás,
1 kávéskanál szalalkáli,
tejföl,
a töltelékhez:
4 dl tej,
4 evőkanál liszt,
4 tojássárgája,
25 dkg margarin,
20 dkg porcukor,
1 csomag vaníliáscukor,
1 doboz babapiskóta,
2 dl rum.

ELKÉSZÍTÉS:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy puha tésztát kapjunk. Süssünk belőle 2 lapot. A töltelékhez főzzük össze a tejet, a lisztet, és a tojássárgákat. Kavarjuk ki a margarint a porcukorral, és a vaníliáscukorral. A tészta egyik lapját kenjük meg a krémmel, utána a babapiskótát mártogassuk bele a rumba, és rakjuk a krém tetejére. Kenjük rá a krém másik felét is. Végül tegyük rá a másik lapot is. A tetejét kenjük be csokimázzal.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése