704.
HOZZÁVALÓK:
50 dkg liszt,
25 dkg margarin,
10 dkg porcukor,
4 evőkanál tejföl,
1 csomag sütőpor,
4 tojássárgája,
baracklekvár,
a töltelékhez:
4 tojásfehérje,
25 dkg porcukor,
30 dkg darált dió.

ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk össze a lisztet, a margarint, a porcukrot, a tejfölt, a sütőport, és a tojássárgákat. Kosár formákba tegyünk dió nagyságú tészta darabokat, és nyomkodjuk szét őket. A közepükbe kenjünk baracklekvárt, és erre tegyük a tölteléket.
A töltelék elkészítéséhez verjük fel a tojásfehérjéket a porcukorral, és ebbe keverjük bele a darált diót.
Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése