706.
HOZZÁVALÓK:
8 tojásból piskótatészta,
2 evőkanál kakaó,
magozott meggybefőtt,
a krémhez:
25 dkg margarin,
25 dkg porcukor,
1 csomag eperpuding,
csokimáz.

ELKÉSZÍTÉS:
Készítsünk 8 tojásból piskótatésztát. Felezzük meg, és az egyik felét töltsük a tepsibe. A másik felébe szitáljuk bele a kakaót. Ezt a felét is töltsük a tepsibe. Simítsuk el egyenletesre, és a tetejére szórjunk magozott meggyet. Toljuk a forró sütőbe.
A krémhez kavarjuk ki a margarint a porcukorral. Főzzük meg 2,5 dl meggylében az eperpudingot, és kihűlésig kavargassuk. Miután kihűlt, keverjük hozzá a vajas krémet.
A kihűlt piskótát kenjük meg a krémmel, és a tetejét vonjuk be csokimázzal.
Add a Startlaphoz
Címkék: , | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése