Ads 468x60px

Pages

Pikáns szalmacsutkák

581.
HOZZÁVALÓK:
10 dkg margarin,
1 kiskanál mustár,
10 dkg reszelt füstölt sajt,
15 dkg liszt,
csipetnyi só,
csipetnyi cayenne-i bors,
1 mokkáskanál Worcester-szósz.

ELKÉSZÍTÉS:
A hozzávalókból 2-3 kiskanál vízzel tésztát gyúrunk, és simára kidolgozzuk. A tésztát 8 részre osztjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük. Ezután a tésztákat egyenként vékonyra kinyújtjuk, éles késsel szálasra metéljük, és a közepükön négyszer megcsavarjuk a kötegeket. Sütőlapra helyezzük, egymástól ujjnyi távolságra, majd 1/2 óráig a hűtőben pihentetjük. Végül forró sütőbe toljuk, és 10 percig sütjük. Hagyjuk a sütőlapon kihűlni, és ezt követően tálalhatjuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése