Ads 468x60px

Pages

Szicíliai túrótorta

589.
HOZZÁVALÓK:
2 kerek piskótalap,
50 dkg juhtúró,
30 dkg cukor,
10 dkg cukrozott gyümölcs,
1 dl likőr,
fahéj,
5 dkg reszelt csokoládé.

ELKÉSZÍTÉS:
Az áttört túrót elkeverjük a cukorral és a csokoládéval, majd az apróra vágott cukrozott gyümölccsel. Ízesíthetjük fahéjjal, és végül adjuk hozzá a likőr felét. Rakjuk az egyik piskótalapot egy kerek tortaformába, locsoljuk meg a maradék likőrrel, töltsük rá a túrós krémet, és fedjük be a másik piskótalappal. 3-4 órára tegyük hűtőbe, majd miután kivettük vonjuk be fehér cukormázzal. A tetejét díszítsük cukrozott gyümölcsdarabokkal.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése