749.
HOZZÁVALÓK:
4 tojás,
4 tojás,
15 dkg porcukor,
1/2 csomag vaníliáscukor,
2 szelet csokoládé,
5 evőkanál zsemlemorzsa,
1/2 csomag sütőpor,
málna-, eper-, barackíz.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a tojássárgákat a porcukorral, és a vaníliáscukorral. Adjunk hozzá 2 szelet reszelt csokoládét, 5 evőkanál szitált zsemlemorzsát, 1/2 csomag sütőport, és a 4 tojás keményre vert habját. Vajazzunk ki egy tepsit, és abban süssük meg. Sütés után vágjuk kockákra, és 2-2 darabot ragasszunk össze málna-, eper-, vagy barackízzel. Tálaláskor hintsük meg vaníliáscukorral. Mártsuk cukros csokoládémázba, a tetejére fehár cukormázzal készítsünk rácsot, és mignonkapszulákba téve szolgáljuk fel.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a tojássárgákat a porcukorral, és a vaníliáscukorral. Adjunk hozzá 2 szelet reszelt csokoládét, 5 evőkanál szitált zsemlemorzsát, 1/2 csomag sütőport, és a 4 tojás keményre vert habját. Vajazzunk ki egy tepsit, és abban süssük meg. Sütés után vágjuk kockákra, és 2-2 darabot ragasszunk össze málna-, eper-, vagy barackízzel. Tálaláskor hintsük meg vaníliáscukorral. Mártsuk cukros csokoládémázba, a tetejére fehár cukormázzal készítsünk rácsot, és mignonkapszulákba téve szolgáljuk fel.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése