752.
Kádár Kata receptje
HOZZÁVALÓK:
babapiskóta,
babapiskóta,
4 dl tejszín,
8 evőkanál porcukor,
4 dl tejföl,
citromlé,
gyümölcs,
reszelt csokoládé.
ELKÉSZÍTÉS:
Béleljünk ki egy tortasütőt alufóliával. Rakjunk le egy sor babapiskótát, és kenjük meg citromlével. Verjünk fel 4 dl tejszínt 8 evőkanál porcukorral, majd 4 dl tejföllel folytassuk tovább. Öntsük a massza felét a babapiskótára. Rakjunk le újabb sor babapiskótát, és ezt is kenjük meg citromlével. Öntsük rá a maradék masszát. Díszítsük apró gyümölcsökkel, reszelt csokoládéval. 1/2 napra tegyük hűtőbe. Vegyük ki a tortaformából, és tortakanállal szeleteljük fel óvatosan.
ELKÉSZÍTÉS:
Béleljünk ki egy tortasütőt alufóliával. Rakjunk le egy sor babapiskótát, és kenjük meg citromlével. Verjünk fel 4 dl tejszínt 8 evőkanál porcukorral, majd 4 dl tejföllel folytassuk tovább. Öntsük a massza felét a babapiskótára. Rakjunk le újabb sor babapiskótát, és ezt is kenjük meg citromlével. Öntsük rá a maradék masszát. Díszítsük apró gyümölcsökkel, reszelt csokoládéval. 1/2 napra tegyük hűtőbe. Vegyük ki a tortaformából, és tortakanállal szeleteljük fel óvatosan.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése