344.
HOZZÁVALÓK:
csokoládéfagylalt,
gyümölcsfagylalt,
ostyalapok vagy rudak,
teáskanálnyi likőr,
díszítéshez friss gyümölcs,
csokireszelék,
tejszínhab.
csokoládéfagylalt,
gyümölcsfagylalt,
ostyalapok vagy rudak,
teáskanálnyi likőr,
díszítéshez friss gyümölcs,
csokireszelék,
tejszínhab.
ELKÉSZÍTÉS:
Hideg vízzel öblítse ki a kelyheket, majd mindegyikbe kanalazzon 2 gombócnyi csokoládéfagylaltot és 2 gombóc gyümölcsöset. Teáskanálnyi likőrrel ízesítse, ha felnőtteknek kínálja. Gyerekeknek öntsön hozzá málnaszörpöt. Díszítse friss gyümölccsel vagy befőttel. Reszelhet rá csokoládét, zsákból nyomhat rá habdíszeket. Az ostyalapot tűzze a fagylaltba. A friss gyümölcsre szórhat kevés porcukrot. Dekorálásra használhat még pörkölt mandulát, mogyorót, konyakos meggyet, mazsolát.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése