346.
HOZZÁVALÓK:
10 dkg fehércsokoládé,
30 dkg étcsokoládé,
3 tojásfehérje,
1 dl tejszín,
8 dkg vaníliás cukor.
10 dkg fehércsokoládé,
30 dkg étcsokoládé,
3 tojásfehérje,
1 dl tejszín,
8 dkg vaníliás cukor.
ELKÉSZÍTÉS:
Szeletelje fel a kétféle csokoládét, majd vízfürdőben olvassza fel. A tojásfehérjét verje fel a cukor felével és a tejszínt a cukor másik felével. Öntse össze a habokat óvatosan, hogy össze ne törjön. Műanyag kanállal keverve csurgassa bele a langyos csokoládét. Béleljen ki fóliával a hosszúkás tortaformát, majd öntse bele a csokis masszát. Mélyhűtőben hűtse egy éjszakán át. Tálalás előtt borítsa tálra, csokiforgáccsal díszítse, vizes késsel szeletelje.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése