357.
HOZZÁVALÓK:
3 db tojás,
6 dkg liszt,
3 dkg glukonon vagy sorbit,
1/2 csomag pudingpor,
2 dl tej,
15 dkg kivi,
10 dkg narancs,
1 levél zselatin.
3 db tojás,
6 dkg liszt,
3 dkg glukonon vagy sorbit,
1/2 csomag pudingpor,
2 dl tej,
15 dkg kivi,
10 dkg narancs,
1 levél zselatin.
ELKÉSZÍTÉS:
A tojássárgákat kikeverjük az édesítőszerrel, a tojások fehérjét felverjük kemény habbá, majd a liszttel felváltva a tojássárgához keverjük, vigyázva, hogy a hab össze ne törjön. Egy gyümölcstorta sütőt kikenünk, kilisztezünk, a masszát belesimítjuk és megsütjük. A pudingot elkészítjük, édesítjük és megkenjük vele a kihűlt piskótát. Tetejére rakjuk a karikára vágott, illetve gerezdekre szedett gyümölcsöt, bevonjuk a felforralt, kissé lehűtött zselatinnal.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése