248.
HOZZÁVALÓK:
1 csomag gesztenyemassza,
15 dkg darált keksz,
15 dkg margarin,
15 dkg porcukor,
1-2 dkg kakaó,
1 dl tej,
3 dkg liszt,
rum.
1 csomag gesztenyemassza,
15 dkg darált keksz,
15 dkg margarin,
15 dkg porcukor,
1-2 dkg kakaó,
1 dl tej,
3 dkg liszt,
rum.
ELKÉSZÍTÉS:
A kekszet a gesztenyemasszával, a fele margarinnal, a fele cukorral és rummal vagy tejjel összegyúrjuk, porcukorral meghintett alufólián kinyújtjuk. A tejből a liszttel és a kakaóval és a cukorral krémet főzünk és a maradék margarint belekeverjük. Rákenjük a masszára és feltekerjük. Hűtőbe tesszük.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése