Ads 468x60px

Pages

Kukoricás burgonyalepény

258.
HOZZÁVALÓK:
60 dkg burgonya,
1/2 doboz kukoricakonzerv,
1 fej vöröshagyma,
3 db tojás,
7 evőkanál liszt,
1/2 csomó petrezselyem,
só,
őrölt bors,
a sütéshez olaj.

ELKÉSZÍTÉS:
A meghámozott, megmosott burgonyát nyersen megreszeljük, hozzáadjuk az alaposan lecsöpögtetett kukoricát, a megtisztított, finomra vagdalt hagymát, meg a zöldpetrezselymet. Sóval, meg őrölt borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a tojásokat meg a lisztet, és jól összedolgozzuk. A masszából bő, forró olajban, evőkanállal kiszaggatva lepénykéket sütünk, majd szalvétára tesszük. Frissen citromos teával kínáljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése