Ads 468x60px

Pages

Gyümölcsös kétszersülttorta

266.
HOZZÁVALÓK:
2 csomag kétszersült,
1 csomag vaníliás pudingpor,
1 l tej,
2 csomag vaníliáscukor,
1 pohár tejszín,
30 dkg vegyes gyümölcs (lehet kompót is lé nélkül).

ELKÉSZÍTÉS:
1/2 l tejet felfőzünk a vaníliás cukorral és meglocsoljuk vele az egész kétszersülteket. Elkészítjük a pudingot a porból a tasakon található utasítás szerint. A gyümölcsöket lehámozzuk, kimagozzuk, szűrőben lecsöpögtetjük. Egy szögletes tálba lerakjuk a kétszersült felét, erre egy rétegnyi gyümölcs, aztán puding következik, majd a megmaradt kétszersült, erre megint gyümölcs, végül pudingréteg. A tejszínt kemény habbá verjük, és beborítjuk vele a tortát. Lehűtve fogyasztjuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése