198.
HOZZÁVALÓK:
8 kifli,
15 dkg túró,
2 dl tejföl,
cukor,
kapor,
2 alma,
1/2 csomag mazsola.
8 kifli,
15 dkg túró,
2 dl tejföl,
cukor,
kapor,
2 alma,
1/2 csomag mazsola.
ELKÉSZÍTÉS:
A kiflik végeit levágjuk, és áttoljuk rajtuk egy fakanál nyelét, hogy a közepük lyukas legyen. A túrót összekeverjük 2 evőkanál tejföllel, 1 evőkanál mazsolával, vágott kaporral és ízlés szerint cukrozzuk. Egy hosszúkás jénait kivajazunk, és abba rakjuk a túrótöltelékkel megtöltött kifliket. Almaszeleteket, mazsolát szórunk a tetejére és meglocsoljuk tejföllel. Előmelegített sütőben átforrósítjuk és azonnal tálaljuk. A kiflik belét vágjuk apróra, és amikor a kifliket belerakjuk a jénaiba tegyük közéjük.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése