173.
HOZZÁVALÓK:
60 dkg liszt,
50 dkg margarin,
35 dkg porcukor,
10 tojássárgája,
vaníliás cukor,
reszelt citromhéj,
barackíz,
csokoládé.
60 dkg liszt,
50 dkg margarin,
35 dkg porcukor,
10 tojássárgája,
vaníliás cukor,
reszelt citromhéj,
barackíz,
csokoládé.
ELKÉSZÍTÉS:
A margarint a porcukorral habosra keverjük, egyenként belekeverjük a tojássárgákat, végül összekeverjük a liszttel, vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal. Nyomózsákba tesszük, sütőpapírra félgömböket nyomunk belőle és kisütjük. Amikor kihűlt barackízzel, párosával összeragasztjuk és olvasztott csokoládéval csíkokat, vagy mintákat rajzolunk rá.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése