205.
HOZZÁVALÓK:
40 dkg liszt,
10 dkg vaj,
20 dkg cukor,
2 tojás,
1/2 citrom reszelt héja,
2 evőkanál méz,
2 evőkanál tejföl,
1 kávéskanál sütőpor,
baracklekvár,
őrölt fahéj,
porcukor.
40 dkg liszt,
10 dkg vaj,
20 dkg cukor,
2 tojás,
1/2 citrom reszelt héja,
2 evőkanál méz,
2 evőkanál tejföl,
1 kávéskanál sütőpor,
baracklekvár,
őrölt fahéj,
porcukor.
ELKÉSZÍTÉS:
A lisztet simára összedolgozzuk a vajjal, a cukorral, a tojással, a citrom héjával, az olvasztott mézzel, a tejföllel és a sütőporral. A kinyújtott tésztát tepsibe tesszük és megkenjük baracklekvárral, a maradék tésztából rácsozzuk, és úgy sütjük. A kész tésztát meghintjük őrölt fahéjas porcukorral és szeleteljük.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése