2902.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg porcukor,
6 tojásfehérje,
1/2 csomag vaníliáscukor,
10 dkg mogyoró,
1 kiskanál kakaó,
vaj,
főzőcsokoládé.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük 1/2 órán keresztül habosra a porcukrot a tojások fehérjével és a vaníliáscukorral, majd adjuk hozzá egyenletes, lassú kevergetéssel a finomra darált mogyorót, és a kakaót. Két kávéskanál segítségével rakjunk apró halmocskákat kivajazott sütőlemezre, és enyhe tűznél szárítsuk. Igen gondosan kell a cukrot a tojásfehérjével habosra keverni, hogy könnyű csókokat kapjunk! A megszárított csókokra kevés vajjal összeolvasztott főzőcsokoládéból készült keverékkel papírtölcsér segítségével nyomjunk csigavonalat.
25 dkg porcukor,
6 tojásfehérje,
1/2 csomag vaníliáscukor,
10 dkg mogyoró,
1 kiskanál kakaó,
vaj,
főzőcsokoládé.
Keverjük 1/2 órán keresztül habosra a porcukrot a tojások fehérjével és a vaníliáscukorral, majd adjuk hozzá egyenletes, lassú kevergetéssel a finomra darált mogyorót, és a kakaót. Két kávéskanál segítségével rakjunk apró halmocskákat kivajazott sütőlemezre, és enyhe tűznél szárítsuk. Igen gondosan kell a cukrot a tojásfehérjével habosra keverni, hogy könnyű csókokat kapjunk! A megszárított csókokra kevés vajjal összeolvasztott főzőcsokoládéból készült keverékkel papírtölcsér segítségével nyomjunk csigavonalat.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése