Ads 468x60px

Pages

Diplomataparfé

2329.

HOZZÁVALÓK:
4 dl tejszín,
10 dkg piskóta,
5 dkg étcsokoládé,
1/2 dl rum,
3 evőkanál méz,
2 evőkanál nagyon finomra vágott cukrozott gyümölcs.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a mézet és a rumot. A piskótát vágjuk egészen apró kockákra. A tejszínből verjünk kemény habot, amelybe óvatosan forgassuk bele a mézes rumot, a piskótakockákat, a cukrozott gyümölcsöt és a durva reszelőn lereszelt csokoládét. Adagoljuk egyszemélyes, fóliával bélelt formákba, és a mélyhűtőben fagyasszuk ki. Csokoládé- vagy gyümölcsmártással, rolettivel (ostyával), tejszínhabbal feldíszítve tálaljuk, de tetszés szerint feldíszíthetjük friss vagy cukrozott gyümölccsel is.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése