2329.
HOZZÁVALÓK:
4 dl tejszín,
10 dkg piskóta,
5 dkg étcsokoládé,
1/2 dl rum,
3 evőkanál méz,
2 evőkanál nagyon finomra vágott
cukrozott gyümölcs.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a mézet és a rumot.
A piskótát vágjuk egészen apró kockákra. A tejszínből verjünk kemény habot,
amelybe óvatosan forgassuk bele a mézes rumot, a piskótakockákat, a cukrozott
gyümölcsöt és a durva reszelőn lereszelt csokoládét. Adagoljuk egyszemélyes,
fóliával bélelt formákba, és a mélyhűtőben fagyasszuk ki. Csokoládé- vagy
gyümölcsmártással, rolettivel (ostyával), tejszínhabbal feldíszítve tálaljuk,
de tetszés szerint feldíszíthetjük friss vagy cukrozott gyümölccsel is.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése