2895.
HOZZÁVALÓK:
4 tojásfehérje,
28 dkg vaníliáscukor,
1/2 citrom héja,
3-4 szem szegfűszeg,
1/2 rúd vanília,
1 evőkanál zsemlemorzsa,
28 dkg dió,
5 dkg fél dió.
ELKÉSZÍTÉS:
A tojások keményre vert habját keverjük el a vaníliáscukorral, tegyük bele a darált diót, és a többi hozzávalót. A masszából rakjunk kis halmokat egy papírral letakart sütőlemezre, mindegyikre tegyünk egy fél diót. 150 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig süssük (pontosabban csak szárítsuk).
4 tojásfehérje,
28 dkg vaníliáscukor,
1/2 citrom héja,
3-4 szem szegfűszeg,
1/2 rúd vanília,
1 evőkanál zsemlemorzsa,
28 dkg dió,
5 dkg fél dió.
A tojások keményre vert habját keverjük el a vaníliáscukorral, tegyük bele a darált diót, és a többi hozzávalót. A masszából rakjunk kis halmokat egy papírral letakart sütőlemezre, mindegyikre tegyünk egy fél diót. 150 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig süssük (pontosabban csak szárítsuk).
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése